ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان! کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول بدون تفریح، «زن» افسرده و «خانواده» مختل می‌شود اهمیت خوردن صبحانه برای دانش‌آموزان | کودکان به چه ویتامینی نیاز دارند؟ آیا راهی برای افزایش قد کودکان و نوجوانان وجود دارد؟ درد در سنین رشد را جدی بگیرید آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده درد کمک می‌کند خواص بی‌نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟ ارائه خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد توسط خادمیاران رضوی آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد | درمان «ارس» با خرد جمعی پیگیری می‌شود ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود | اعلام چگونگی محدوده‌بندی مدارس اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد
سرخط خبرها

با خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی، دیابت را ضربه فنی کنید

  • کد خبر: ۹۱۷۵۷
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
با خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی، دیابت را ضربه فنی کنید
امروزه کره بادام زمینی جای خود را در بین مردم بازکرده است. خبر خوب این است که با خوردن ۲ قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت ۱۹۰ کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغز‌ها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس یکی از مطالعات، مصرف روزانه ۲ قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی حداقل ۵ روز در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را حدود ۳۰ درصد کاهش می‌دهد.

در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی می‌پردازیم که به ترتیب عبارتند از:

منبع غنی چربی‌های مفید

کره بادام زمینی ۵۰ درصد چربی دارد، اما بیشتر آن از نوع اسید‌های چرب غیراشباع به‌خصوص اسید‌های تک‌مولکولی مانند روغن زیتون است. این اسید‌های چرب به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند. کره بادام‌زمینی به دلیل اینکه فاقد شکر است، انتخاب خوبی به‌خصوص برای صبحانه و جایگزین شیرینی‌جات است.

سرشار از پروتئین و فیبر

کره بادام‌زمینی از سال ۱۸۹۰ توسط پزشکان آمریکایی به‌عنوان خوراکی مغذی و سرشار از پروتئین به افرادی که دچار بیماری‌های دندان بودند، پیشنهاد شد. این خوراکی حاوی ۲۶ درصد پروتئین است و امروزه نیز برای بهبود رشد کودکان مبتلا به سوءتغذیه کاربرد دارد. علاوه بر این، کره بادام‌زمینی سرشار از فیبر‌ها و آنتی‌اکسیدانی به‌نام رِزوِراتول است که نقش محافظ در برابر بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

منبع املاح و ویتامین‌ها

کره بادام‌زمینی سرشار از انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین B۶ است که برای رشد و متابولیسم سلول‌های مغز ضروری است. ویتامین B۹ یا اسیدفولیک دیگر ویتامین در این خوراکی است که نقش مهمی در تشکیل گلبول‌های قرمز، عملکرد سیستم عصبی و ایمنی بدن دارد. ویتامین E نیز به‌عنوان آنتی‌اکسیدان موثر در مقابله با رادیکال‌های آزاد عامل پیری سلول‌ها عمل می‌کند. پتاسیم نیز به بهبود عملکرد اندام‌های مختلف نظیر قلب، کلیه‌ها و ماهیچه‌ها کمک می‌کند. فسفر در استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها همچنین تولید انرژی در سلول‌ها نقش دارد. بخش مهمی از روند ساخت عضلات و اجزای سیستم عصبی وابسته به منیزیوم است. زینک دیگر ریزمغذی مهم در کره بادام‌زمینی است که در حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبود جراحات موثر است.  

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->